perjantai 27. heinäkuuta 2012

Hurmaava Pispala

Tänään olin Isännän kanssa Tampereella ja kulkumme johti myös idylliseen Pispalaan. Sinne Lauri Viidan maisemiin. Huikeat maisemat olivatkin edetessämme Pispalanharjua, josta näkyi vasemmalla puolella Pyhäjärvi ja oikealla Näsijärvi.  Pispalanportaat, ne kuuluisat reeniportaat....Tuli ihan nuoruusaika mieleen, sillon kauan sitten,  Se oli 70-lukua se.... Kapeat kadut ja kujat, joita pitkin ajellessa tuntui niin kesältä. Nostalgiset puutalotkin jököttivät rinteessä sulassa sovussa keskenään. Ja ihmiset, ne hymyilivät!

Sokkeloisen reitin varrelta löytyi piskuinen Pispankadun Kioski, josta sai ihastuttavaa jäätelöä! Tampereen Jäätelötehtaan tuotteita. Maistoin piparminttua ja se oli todella hyvä ja raikas. Isäntä maistoi jugurtti-mustikka ja hyvää oli sekin. Mehän tietenkin maistoimme toisiltamme. Muutenkin kioskissa oli lähialueen tuotteita, mm. limpparia ja suklaata.

Jos kuuna päivänä eksyt Tampereelle, etsi ihmeessä tämä herkkukeidas ja nauti suussa sulavasta jäätelöstä, istahda hetkeksi ja siemaile maisemaa, Tampereen Pispalan atmosfääriä. Soon sitä parhaimmillaan!
Löydät kioskin: PispankadunKioski

Kiitos Kioskin Väki!

Tilapuodin Emäntä

2 kommenttia:

Arja L kirjoitti...

Uusia blogiosoitteita taitaa nyt tulla kuin sieniä sateella.
Onnea uudelle kivan näköiselle blogillesi:)
Oma uusi pajani löytyy linkistä! Tervetuloa käymään:)

Tilapuodin Emäntä kirjoitti...

ArjaL - kiva, kun eksyit tänne ns. työblogiini:)Pitääkin tulla vierailulle....