torstai 30. elokuuta 2012

Elokuun puuhia

On tämä niin ihanaa aikaa, kun saa touhuta tuolla ulkosalla! Pari iltaakin on ollut niin lepposia, ettei olisi millään malttanut lähteä sisälle. Illan hämärtyessä kun sytyttää vielä lyhtyjä sinne tänne, niin mikäs sen rauhottavampaa:) Puodin pihapiirin kunnostuskin on käynnissä.....se onkin varsinaista kuntokoulua....
Amiraalikin on käynyt tervehtimässä parina viime päivänä. Kuva ei ole terävä, kun  eihän siinä mitenkään malttanut säätöjä kamerasta hakea... (minäkö hätäinen)

Puoti valmistautuu perinteiseen syystaukoon. Ihan kokonaan se ei olekaan tänä vuonna kiinni, vaan sunnuntaisin ukset aukeaa. Ja, entisellä periaatteella, eli kunhan kotona olen, puotiin pääsee. Kannattaa kuitenkin varmistaa soittamalla, ettei tule hukkareissua.

Syysuutta on jo tullut ja lisää tulee....joulukin alkaa olla jo ajatuksissa......

Syyskuu näyttää mielenkiintoiselta; varsinaista lomaa se ei suinkaan ole, eikä ole tarkoituskaan. Siihen mahtuu mm. sisustuskeikkoja lähelle ja kauas, ompelua,  pihapuuhia, siivotakin tarttis kotona....eteisen rempan viimeistelyä....mutta pikku lomanenkin häämöttää:) Ja kyllä joutenoloakin sopivasti siihen on ympätty.

Nautitaan lämpimistä illoista!

Tilapuodin Emäntä

Ei kommentteja: