maanantai 24. syyskuuta 2012

Lampaanvillaa askarteluun

Hoi kaikki Askartelijat!! Nyt myynissä aitoa alkuperäistä LAMPAANVILLAA syksyn askarteluihin! Tämä matreiaali sopii mainiosta tonttujen parraksi!!Ei haittaa, vaikka vähän on roskia seassa:) Tänään juuri kokeilin itse:


Onneksi olin säästänyt kuoharipullon korkkeja, niistä saa kivasti pikkutonttuja. Niitä on  ollut jo viime vuonna esillä jo useammallakin kädentaitajalla, mutta muistin virkistämiseksi nytkin. Muuten tonttujen...tai maahisia noi mun hahmoni enemmän ovat.... vaatteina on epäkurantteja huovutustöitä. Nenäainekset löytyi vanhasta kynttilän mansetista.  Ja parta lampaanvillaa.

Koska tuota villaa on joskus tullut hankittua yli oman tarpeen, on sitä nyt siis saatavana 100 g:n pussiin pakattuna. Siitä saa jo tosi moneen tarkoitukseen.

Jos joku tarvitsee enemmän kuin tuollaisen yhden pussillisen, on sitä mahdollisuus saada myös isommissa erissä. Ota yhteyttä soittamalla tai spostilla.

EDIT 25.08.2014: Villaa on edelleen saatavana! 
Tiedustelut: tilapuoti@gmail.com

EDIT 23.08.2017  Villaa on edelleen valikoissamme. Nyt juuri on koe-erä villaa pesussa. Muutenhan tämä meillä myynnissä oleva villa on käsittelemätöntä. Jospa pesu onnistuisi, niin hyötysuhde ja käyttömahdollisuus olisi suurempi. 
Ilmoittelen asiasta lähipäivinä.

EDIT 30.9.2017 Villapesu onnistui. Säätila oli aika kosteaa, kun villoja ulkona kuivailin, joten kuivausaika venähti :)

EDIT 02.01.2019 Villat LOPPU!Askarteluterveisin
Tilapuodin Emäntä

Ei kommentteja: