Valelaskosverho

Oma keittiöni kaipaa uusia verhoja. Niinkuin olen aiemmin kertonut,tässä vanhan talon keittiössä on neljä ikkunaa. Ei siis ihan joka kauteen tule uusittua verhoja..... Mutta nyt, tähän aikaan keväästä keittiön pöytään paistaa aurinko häiritsevästi ja olen pitkään miettinyt, mikä olisi parempi verhomalli kuin nykyinen. On kurjaa, kun ruokiin paistaa aurinko ja ruokailijoilla pitää olla aurinkolasit päässä:) Päädyin valelaskosverhoon. Ja nimenomaan sellaiseen, jonka korkeutta voisi pikkusen säätää.

Kuvassa verho on vähän niinkun heitetty, kun oli testivaihe....
Ompelin verhon vanhasta pellavaisesta pöytäliinasta. Miksi säilyttää liinoja kaapin täytteenä, kun niitä esim. kokonsa puolesta ei koskaan tule pöydässä käytettyä? Niimpä tämä liina halusi muuntautua verhoksi. Nyt siitä on iloa joka päivä.

Koska ikkunat ovat korkeat, alaosa tuntui jäävän paljaaksi. Liian paljaaksi. Kaivelin jo joskus aiemmin ikkunassa olleet salusiinit esiin ja testailin. Juu hyvä. Mutta jotain päivitystä nekin kaipasi... Eikun pitsivarastolle...sieltä löyti monenlaista pitsiä ja sopiviakin löytyi, joten salusiinit saavat uutta ilmettä. Niistä kuvia myöhemmin.

Tuunaustuulella
Tilapuodin Emäntä

Kommentit

Irmastiina sanoi…
Kaunis verho...itse tilasin juuri tänään Jotexsilta laskosverhon...:)
Irmastiina - eipä tainnut siellä olla vanhaa pellavaista tarjolla?:)