maanantai 6. toukokuuta 2013

Kasvihuone Kakkonen

Tänään tuulee niin lempeästi, että on kai alettava uskoa sen kesän sieltä tänäkin vuonna tulevan. Toki täällä on jo monta kuukautta viherpeukalo ollut esillä.... taimien kasvatus on ollut täydessä vauhdissa.

Tässä kevään aikana on remontoitu kanalasta kasvihuone. Onhan meillä ulkonakin kasvihuone, mutta koska keväisin tällä seudulla on niin pitkään kylmää, tarvitsin taimille jonkun "välikasvupaikan" ennen varsinaiseen kasvihuoneeseen/ulos siirtämistä.
Slammasin kalkkivellillä seinät ja Isäntä teki hyllyt. Tässä tilassa oli jo aikaisemmin tehdyt istutuspöydät, mutta nyt on enemmän kasvutilaa.

Ensimmäiset asukit. Kuva on otettu heti hyllyjen valmistumisen jälkeen, tänä päivänä vihertää jo vähän enemmän:) Valkosipulia ja kevätsipulia on noissa purkeissa....

Ulkona oleva kasvihuonekin sai uuden katon. Entinen, kasvihuonemuovista tehty, kesti n. 5 vuotta. Nyt katteena on valokate.


                                                             Tänään on koulittu taimia.
                                                  Kohta meillä pursuaa joka paikka näitä törppöjä.


                                          Mutta, AH, niin kivaa puuhaa tämä on! Tämä on minun lifestyleä!

Puotiin on tulossa lähiaikoina PUUTARHApäivät! Silloin on myynnissä pihaa/parvekkeelle/puutarhaan sopivia tuotteita sekä näitä köykkäläisiä taimia:) mm. chili, tomaatti, kesäkurpitsa....rosmariini ja muitakin yrittejä...kukkia....yms.Myös monivuotisia perennoja.


Kevätmielellä
Tilapuodin Emäntä

Ei kommentteja: