tiistai 27. elokuuta 2013

Kotona - kodinhoitohuone

Jospa näyttäisin sinullekin vähän tätä meidän viime aikaista projektia täällä kotona. Taustaa sen verran, että asumme tätä talovanhusta, joka on rakennettu 1800-luvun alkupuolella ja teemme hissuksiin siihen päivitystä. Taloa kunnioittaen.

Nyt työn alla on ollut kodinhoitohuone. Se on ainakin naisväelle tosi tärkeä paikka. Meilläkin piti miettiä esim, mankelin sijainti, koska käytän sitä tosi paljon ja jotta se olisi helposti käytettävissä.

Isäntä teki toiveitteni mukasen alatason. Nyt siihen sijoittuu pesukone ja vieressä on kaksi vetolaatikkoa sekä ulosvedettävä pyykkikaappi. Etulevyt on maalattu korkeakiiltoisella maalilla, mutta se oli mielestäni ja tänne meidän kotiin liian kliininen, joten eikun mietintämyssy päähän ja tässä on tulos - harmaaksi maalattu sormipanelikoriste. Lattia oli jo valmiiksi harmaa, se on tehty silloin kuin koko huone on rakennettu n. 8 vuotta sitten.

Työtason pinta on öljytty ja pian se on valmis käyttöön.

Kuppivetimetkin löytyi Isännän komppeista ja
 kun olivat vielä mustat, pääsivät käyttöön:)

Nyt vielä tavarat paikoilleen ja sitten kovaan käyttöön:)

Tilapuodin Emäntä

2 kommenttia:

Irmastiina Ruusukummusta kirjoitti...

Näkisitpä minun "kodinhoitohuoneeni"...tilaa siinä on, mutta muuten aikas hakusessa....silloin kun talon ostimme se oli myynnissä nimellä askarteluhuone...:))

Tilapuodin Emäntä kirjoitti...

Irmastiina - älä huoli, ei meilläkään montaa päivää noin tyhjänä ja siistinä tuo tila ole:) siksi siitä pitikin kuva napata - äkkiä:)