keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Muutos tekee hyvää

Muutos - tuo hämmentävä ja mielenkiintoinen sana.

Muutos tietää lähes aina omien rutiinien muokkaamista, uusien asioiden omaksumista ja sekös tekee ihmiselle hyvää. Saa vähän ravistella pysähtynyttä tilaa/asiaa ja löytää uusia oivalluksia.  Kun jotain jättää taakseen ja jotain muuta löytää edestään. Sehän siinä yleensä pelottaa, kun ei tiedä, mitä on vastassa. Mutta elämä kantaa, jos vaan uskaltaa.. .Niin kuin jo aiemmin vähän vinkkasin, puoti on toiminut tämän vuoden alusta asti eri tavalla kuin mihin on totuttu. Puoti on periaatteessa kiinni. Mutta kuitenkin sopimuksen mukaan auki. Nettisivumme tilapuoti.net lopetetaan tässä kevään aikana, samoin sähköposti tilapuoti(at)tilapuoti.net lopetetaan myös.

                                                                     Mitä?

Asiakkaamme ovat ympäri Suomea, joten on ollut luonnollista tehostaa palvelua netin kautta. Ai miten niin, kun nettisivutkin lopetetaan?  Toiminta jatkuu täällä  sekä tässä blogissa. Tai saattaa olla, että uusi blogi putkahtaa jossain vaiheessa esille, mutta jos se tulee, on se jatke tälle blogille. Nytkin blogissa olevat tuotekuvaukset ja niissä esiintyvät tavarat ovat myynnissä, joten niitä voi ostaa heti siitä. Joko kommentoimalla tai soittamalla/txt 045 132 7004 tai spostia tilapuoti(at)gmail.com.


Tavoitteena on, että puoti on helpommin tavoitettavissa Sinulle, joka et välttämättä pääse tänne paikan päälle - riippumatta maantieteellisestä sijainnista, elämäntilanteesta, vuorokauden ajasta tms.

Facebookissa on vauhti päällä. Siksipä tässä blogissa kannattaa pitää puoliaan, jos jonkun tuotteen haluaa, jotta ehtii sen napata. Nopeat syövät hitaat!


Olen aivan innoissani. Vaikka pieni kaaos on koko ajan päällä, nautin joka hetkestä.
Kevään valo ja lintujen laulu....uusia tuttavuuksia, ihania ihmisiä.....Wuhuu!

Uusia ihanuuksia tulossa....myös vanhoja tekstiilejä....

Elämä on ihanaa!

Tilapuodin Emäntä

Ei kommentteja: