torstai 3. maaliskuuta 2016

Rohkeutta tarvitaan

Hih, taisi lukijat pelästyä tuota edellistä postaustani, joissa oli noita "matoja", kun ei kukaan uskaltanut kommentoida.  Lepo vaan. Ne on vaarattomia. Kerrottakoon nyt, että ne on Onnenapilan juuria. Tuon kasvin juurakko pitää muutaman vuoden välein avata ja kaivella juuret esiin ja istuttaa ne uudelleen.  Tällanen siitä taas tulee:

Onnenapila
Asiasta viidenteen.
Oletko muuten keräilijä?

Keräily on kiva harrastus, se on kuin palapeliä kokoasi. Usein katse kuljeskellessa harhailee ja tietämättään etsii, kunnes tietyn esineen löytyessä,  riemu on rajaton.  Itse olen aina ollut heikkona kauniisiin astioihin. Oli ne sitten mistä maasta tahansa kotoisin.  Se varmaan on tullut ilmi jo tässä blogissakin:) Astioita onkin kertynyt omaan kaappiin lähes ähkyksi asti, siitä huolimatta tekee mieli uusia, kun vastaan sopivia tulee. Kierrätys onkin hyvä asia, kaikki astiathan ei ole arkikätytössä, joten niistä voi vielä olla iloa jollekin toisellekin. Välillä on hyvä tyhjentää/kierrättää vähän kaapin sisältöä, jotta sinne saadaa uusia ihanuuksia  - astioita! :)

Tapauksessani on hyvä, että tässä kodissani on vanhat, 60-lukuset, matalat kaapit, joten se vähän rajoittaa hamstraamistani. Mutta, onneksi on tämä työ, saan etsiä ja olla välikätenä, kun tavara vaihtaa kodista toiseen. Löytämisen riemua saan kokea myös työssäni. Siinä tilanteessa varsinkin, kun asiakas löytää uuden, joko etsimänsä tai yllättäin eteensä tulleen tavaran. Usein tuo tavara suorastaan vaatii päästä uuden omistajan mukaan....

Herkkuhetkiin - kata kauniilla astioilla

Englantilaiset leipälautaset - MYYTY.
Lounashaarukka, alpakkaa
Lasikupu ja jalallinen lautanenNanny Still Flindari coctaillaseja 6 kpl - harvinaiset!
Railo pullo amber ja kirkas
Riihimäki puristekristalli lautanen halk. 16 cm.

Tapio Wirkkala, Rosentahl, Arabia, Iittala, Esteri Tomula 
Pentti Sarpaneva....
 Minora MYYTY
Seinälautanen MYYTY
Kastikepullo MYYTY
Fasaani lautanen MYYTY Katetaan kauniisti. Viihdytään. Ruokailu- ja kahvihetket ovat tärkeitä ja arvokkaita.
 Pöydän äärellä viihdytään, rentoudutaan, nautitaan.

 Jos innostuit jostakin tuotteesta, kysy tai piipahda verkkokaupassa. Sinne pääsetkin nyt tuosta oikealla ylhäällä olevaa kuvaa klikkaamalla. Kokeile!

Tiedustelut/tilaukset: tilapuoti@gmail.com
Tai saa soitellakin 045 132 7004


Tilapuodin Emäntä

#arabia #rosentahl #tapiowirkkala #penttisarpaneva #nannystill #esteritomula #design

Ei kommentteja: