sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Mitä meistä on tullut?

Surullisena ja hämmentyneenä katselen, mitä ympärillämme tapahtuu, median suoltamia uutisia. Sisustuskaupoilla ei todellakaan ole tässä Suomen  negatiivisessa ilmapiirissä  kulta-aikaa, vaan todellista, todellista  rämpimistä. NYT tarvitaan Tekoja!

Ihmisten käytös/käyttäytyminen -  hämmästyttää.
Etenkin Face-maailma on luonut ilmapiirin, jossa jokainen voi, vaikkei koskaan aikaisemmin ole sitä tehnytkään, sylkäistä kaiken pahan mielensä eetteriin. Ei arvosteta mitään. Kitinää ja nurinaa. Valittamista.  Aina valitetaan. Valittajakansaahan me olemme, mutta nyt se tulee niin helposti kaikkien silmille. Sitä on havaittavissa joka foorumissa. Jos jossain ei vielä ole, odota vaan, kyllä se kohta valloittaa.... Eikö tämän sukupolven, olemassa olevan,  olisi jo aika vaihtaa nuottia....


Mikä meidän on oikein on?On peiliin katsomisen paikka!Eikö me enää nähdä muuta kuin oma napamme, oma etumme eikä osata nauttia elämästä.  Nähdä, mitä hyvää ympärillämme on? Miksi pitää päätyönään kitistä ja arvostella toisten tekemisiä niin raadollisesti?Ne, jotka valittaa, eivät tee mitään.
Ne, jotka tekevät, eivät valita.
Lopetetaan kitinä!

Päätetään niin. Tehdään  maailmastamme, jossa elämme, kaikille meille mukavampi. Kliseistä, mutta pienet purot.... Kaikki lähtee minusta - itsestäni. Sinusta - itsesäsi.

Siksi myös minä pidän pientä puotiani. Olen toiminut/taistellut jo 11 vuotta. Haluan tarjota asiakkailleni ratkaisuja sisustusasioissa ja keräilyyn liittyvissä asioissa. Haluan palvella asiakkaitani, tehdä edelleen töitä etsiessäni jotakin tiettyä, tärkeää asiakkaalleni. Löytämisen riemu on tavoittelemisen arvoista. Se on elämäni suola.


Miten voisin sinua auttaa?

Kerro kommentoimalla tai laita sähköpostia: tilapuoti@gmail.com.

Valoisasti kohti uutta viikkoa!

Tilapuodin Emäntä

#postiviinenmieli #valoisaajatus #palvelupuoti #vanhantavaranpuoti #hyvämieli #

Ei kommentteja: