torstai 30. kesäkuuta 2016

Sinä - Asiakas

Jaa, kiitos. Koti - on paikka, joka tehdään ja luodaan itseä varten. Ja perhettä varten. Ihmisiä varten.  Silloin, kun asutaan yksin, saa myös yksin päättää asioista. Kaikesta. Mutta ihmiset, jotka siinä saman katon alla asuvat ja elävät, jotka  syystä toi toisesta ovat "joutuneet" saman katon alle. Joiden on syytä tulla toimeen keskenään, joiden pitää selviytyä aamutoimistaan  - omaan tahtiinsa, joiden kanssa jaetaan illat, aamut, viikonloput....

Se on KOTI! Joka pitäisi olla paikka, jonne on hyvä palata raskaan päivän jälkeen, jonne on hyvä paeta maailman pahuuttaa pakoon. Jonne - kaipaa.Kodin sisustaminen onkin sitten aivan toinen juttu. Naisen sana ja naisen tahto on havaittavissa monissa kodeissa. Meilläkin :) Hallitaanko me naiset liikaa?  Ajetaanko me omaa tahtoamme huomaamattamme läpi - läpi vaikka harmaan kiven? Pakeneeko nainen omia ongelmiaan sisustamiseen? Korostuuko ylen palttinen sisustaminen kertoen jostain mieltä askarruttavasta asiasta?

Tähän olisi kiva kuulla miestenkin kommentteja.


Sisustamisesta on tullut lähes jokaiselle sana, jonka merkitys tiedetään. Nyt vaan kaikkea on ja joka paikassa ylenpalttisesti tarjolla. Miten niistä enää osaa itselleen jotakin valita? On eri värisiä tuotteita, on eri laatuisia, eri ikäisiä, eri hintaisia. On myös kauppoja, joissa on henkilökunta - sinua varten. Helpottamassa ja opastamassa valintoihin tai kertomassa tuotteen käyttötarkoituksesta.  Tai jostain muusta.

 On se sitten kivajalkakauppa tai nettikauppa.

 Sinulla, asiakkaana, on mahdollisuus valita itsellesi sopiva. Mitkä ovat sinun kriteerisi?

Kotiin sisustetaan tavaroita, jotka toimivat, helpottavat arkea, mutta että niissä on myös silmän iloa.

Tässä yksi kuva. Tuokoon se hyvää mieltä sinun elämääsi.
 Kaikki tuotteet ovat myös myynnissä :)

Uutta ja vanhaa yhdistellen

Tuo viimeinen Pitsituikku on MYYTY!.

Kesäkuu lopuillaan.
Ensi viikolla Billnäs.
Tulethan sinäkin sinne?

Tilapuodin Emäntä


Ei kommentteja: