maanantai 3. lokakuuta 2016

Kauniita astioita ja asioita

Kauneutta ei koskaan voi olla liikaa. Aikanaan jo Coco Chanel sanoi, että kun ulkoinen kauneus katoaa, pitää pitää huoli siitä, että se katoaa - sisäänpäin. Niin totta!Mitä enemmän tulee ikää, sitä enemmän haluaa ympärilleen kauniita asioita. Iän myötä tulee myös rohkeutta erottaa "pakolliset" ja "mieluisat" tavarat sekä myös karsia niitä elämästään ja myös kartuttaa niitä elämäänsä. Valinta on meidän ihan omissa käsissä.


                               Koti on ensisijaisesti paikka, jossa voi - ja pitääkin -  vaalia kauneutta.
                               Eikä koskaan voida olla liian vanhoja kauniiden asioiden katseluun!


Viikonloppuna oli kiva tavata aivan uusia ihmisiä - asiakkaita. Ymmärrys, joka meidän välille syntyi, oli aivan käsin kosketeltavaa. Että juuri tästä puodistani löytyy niin henkeä salpaavan ihania tuotteita! Ja juuri niitä oikeita, oikeanlaisia, aivan tiettyyn kotiin sopivaksi.
On siis olemassa hengenheimolaisia.... :)Tämä tunnetila on se palkkio, jota ei mitata rahassa, ei käyrillä eikä käppyröillä. Tämä antaa uskoa, valaa toivoa ja intoa etsiä entistä ihanimpia tuotteita. Palvella asiakkaita vieläkin paremmin. Niin, meillä muuten palvellaan, näin olen kuullut.  Aina ei ole helppoa metsästää juuri tietyn tyyppisiä tavartoita. Pitää kääntää kivet ja kannot. Se vasta mielenkiintoista onkin!

Englantilasia kahvi/teekuppeja

Hedelmäkulho

Nuutajärvi sokerikko ja kermakko. 
Huom! mikä väri!


Kiitos, että olet puotini asiakas! 
Ilman teitä ihania asiakkaita ei puotini pyörisi - nyt se on  toiminut jo 13 vuoden ajan. 


Aurinkoista ja pakksen puremaa viikkoa!

Tilapuodin Emäntä

Ei kommentteja: