keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Romanttinen koti2

Romanttinen koti 2

Oletko jo löytänyt oman sisustustyylisi/romanttisen linjasi?
Tunnetko epävarmuutta valinnoissa?

Romanttisella kodilla voi olla monet kasvot. Sen ei aina tarvitse olla yltiömäisen pursuilevan röyheilöinen, vaan löytyy myös toisenlaisia muotoja.

 Romanttinen koti voi olla vintage-romanttinenTunnusomaista on mm. vanhat, kauniit esineet, jotka sopivat lähes mihin tahansa sisustukseen. Sisustuksessa voi myös heittäytyä menneiden aikojen eleganssiin, pehmeisiin väreihin ja vanhojen tyylisuuntien kiehtovuuteen.


 Kartano-romanttinen
  Tyyli edustaa entisaikojen herkkien värien ja kaarevien linjojen hallitsemaa kokonaisuutta. Se on romanttisista tyylisuunnista elegantein. Harkitun haalistuneet ja samalla hillityt sisustusvärit korostavat huonekalujen koristeellisia muotoja.


Pelkistetty-romanttinenRomanttinen sisustus ei todellakaan välttämättä tarkoita röyhelöitä ja ylenpalttisuutta. Vaaleilla väreillä, koruttomilla linjoilla ja hillityillä esineillä voi luoda viileän rauhallisen, mutta samalla romanttisen kokonaisuuden.  Kodin tunnelmaa luodessa kankaat ja sisustusesineet ovat avainasemassa.

 Moderni-romanttinenModerneimmankin  kodin  saa muunneltua parilla pienellä yksityiskohdalla nostalgisen viihtyisäksi kodiksi, vaikka itse rakennus olisikin uusi. Se vaatii hieman rohkeutta yhdistellä trendivärejä koristeellisiin esineisiin tai uhkeisiin kankaisiin.


Tunnistatko tästä omasi?

Kommentteja, kiitos :)

Tilapuodin Emäntä

Ei kommentteja: