maanantai 15. toukokuuta 2017

Majatalo

Kesä tulee - majatalo aukeaa!

Muistat varmaan, kun viime kesänä kerroin meidän rappiokartanon majoitus-ajatuksista. Ja kokeiluista. Niistä innostuneena - nyt on uusi kesä edessä ja uusi majoituskausi alkamassa. Ensimmäiset majoittajat saapuvat ensi vkl, ja siitä se lähtee. Meillä tämä majoitus ajoittuu lämpimään vuodenaikaan.

Tähän kauteen valmistautuminen on täydessä vauhdissa. Tai, viimeistelyvaihe paremminkin on nyt käsillä. Haluamme tarjota erilaista, rouheaa, nostalgista ja rentoa ympäristöä.

Tämä paikka ei sovellu nirppanokille.

Koko huonetta ei vielä voinut kuvat, 
mutta lisään sen sitku....

EDIT: Nytku... 18.05.

Yksi kammari on meillä majoituskäytössä ja siellä on kaksi erillistä sänkyä. Rappiokartanon vanhat (n. 200 vuotta) hirsiseinät takaavat hyvät unet. Meiltä ei löydy korkeakiiltoisia kaulusteita eikä virtaviivaisia linjoja, askeettisuutta. Ei, meillä huokuu elämä kaikkine väreineen ja raitoineen, vinoine kulmineen, narisevine laittoineen aaloilevine ikkunoineen.. Vanha talo on sisustettu vanhoilla tavaroilla. Uusiakin tavaroita meille toki on hankittu, mutta ne on tehty niinkuin ne olisi ollut jo vuosia käytössä.

Meille tullessaan on hyvä olla ripaus seikkailumieltä, avarakatseisuutta, elämänkokemusta, avoimuutta, jotta vierailustasi tulisi mahdollisimman miellyttävä.Pihamaan vihreys on alkamassaLämpimästi tervetuloa meille - myös majoittumaan!

Piipahda myös vanhan tavaran puodissa:

 Tilapuodin Ellu-Emäntä

Ei kommentteja: