keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Lomanen

Joskus on hyvä ottaa pieni irtiotto. Näin puodin tätstynä se onkin kiva haaste, milloin ja kuinka pitkän loman milloinkin pitää. Onneksi tänä päivänä on pelit ja pensselit, joilla asiat hoituu, vaikkei itse paikan päällä oliskaan. Kyllä, istuin meren rannalla ja vastailin sähköposteihin yms.

Monta kertaa, kun miettii, minne suuntaan täältä lähtee, on Turku ollut hyvä vaihtoehto. Sinne on sopivan pitkä matka, ajoaika vähän reilu tunti. Siellä on runsaasti vaihtoehtoja, halusi sitten tehdä, lähes mitä tahansa. Kesä ja Turku - hyvä pari.

Ensimmäinen päivä oli jo puolessa, kun pääsimme matkaan. Ruissalo oli tullut ajatuksiin ja siellä kasvitiettellinen puutarha. Olihan se melkein matkan varrellakin. Siellä vietimme iltapäivän tunnit. Kiertelimme, kaartelimme pitkin ja poikin ulkopuutarhaa. Siellä oli vaikka mitä nähtävää. Sisällä olikin lämpimämpää, kun Etelä-Eurooppa ja Afrikka oli luotu lämpötiloineen ja niissä viihtyvine kasveineen.


Tästä metsiköstä avautui tuo ylimmäinen maisema.
Eväät - tietty - matkassa mukana ja piknik pystyttiin
sopivan maiseman vastaan tullessa.

Ruissalon mahtavat puut.

Toinen päivä meni shoppaillessa ja illaksi laittauduimme Vaakahuonelle. Siellä tämän tätsyn jalka vipatti kovasti, kun 60-luvun rautalankabändi soitti tuttuja säveliä. Vaakahuone on koettava joka kesä :)

Pikku lomanen voi joskus olla enemmän kuin viikko.  Ei se määrä, mutta laatu.
Olenhan joskus viettänyt kahden tunnin lomia, niin tämähän oli suorastaan huikeeta edistystä!

Ulkona odottaa kaikenmaailman trönttejä, joita taas tältäkin matkalta tarttui mukaan.

Kiva palata työn ääreen.

holvi.com/shop/tilapuoti

Mikä on sinun paras kesä?
Tai hetki kesästä?

Kesäterveisin

Tilapuodin Emäntä

Ei kommentteja: