maanantai 18. kesäkuuta 2018

Kesäinen hääjuhla

Aikaisemmissa postauksissa jo vinkkasin tulevasta Hääjuhlasta.

Nyt se on jo takanapäin.
Viime lauantaina juhlittiin kauniin sään vallitessa aivan ihastuttavassa paikassa.

Järvi ympäröi joka puolella ja katsoi mihin aikaan päivästä tahansa, luonto näytti parhaat puolensa.


Mitähän otuksia järvessä olikaan?

Ajelin paikalle jo perjantaina, jotta sain vähän etukäteen tunnustella ympäristöä ja varsinkin ruokiin liittyviä asioita. Huvila oli nykyaikainen ja sieltä löytyi hyvät säilytystilat sekä kylmätilat. Astioitakin oli 12 henkilölle valmiina kaapeissa. Meillä oli kuitenkin kertislautaset käytössä, mutta Hackman-Sorsakosken Savonia aterimet. Niilä oli tukevampi leikata pihviä kuin kertiksillä.Juhlissa oli kiva, selkeä ajatus - alkumaljat ja booli oli kaikille sopivia. Virvokkeet oli erikseen. Pienet prinsessat ja herrasmiehet olivat innoissaan, kun hekin saivat oikean shamppanjalasin käteen ja samaa juomaa kuin aikuisillakin.

Sisällä olevassa isossa pöydässä oli valmiina Marimekko Unikko vahakangas.  Se ei ulottunut lattiaan asti, kuten alkuperäiseen ajatukseen vähän oli mietitty. Mutta helppohoitoisuus ja BBQ-ruoka puolusti tätä vaihtoehtoa. Riihimäen Kodin Tölkki toimi kukkamalajkkona. Mikäs sen parempi kuin luonnonkukat näin Juhannuksen läheisyydessä.

Vihersalaattia, savulohisalaattia, possun ulkofilepihviä, kanafileitä ja hallom-juustoa. Pihvit oli Kivikylän pihvejä ja ne saikin monet kiitokset. Tuli palautetta myös tuoreudesta. Hienoa, miten ihmiset arvostavat hyvää ja tuoretta ruokaa.

                                Miniä loihti kauniin ruusukakun jälkiruokakahvin seuraksi.
Kahvit juotiin kertismukeista, mutta lusikat oli taas samaa sarjaa kuin aterimet.
Jotta oli helpompi lusikoida kakkua.

Kivat, rennot juhlat. Yhteenhiileen puhaltamista, yhteistyötä. Naurua. Pelaamista. Uimista. Saunomista. Paljuilua. Syömistä. Hyvää oloa.  Niistä on hyvät kesäjuhlat tehty.


                                                      Kesäpari Joonas ja Henna sekä pojat
                                                                                Onnea💓


villapinea.fi

Hyvää Juhannusviikkoa kaikille!

Tilapuodin Emäntä

Ei kommentteja: