tiistai 27. kesäkuuta 2017

Billnäs Antiikkimarkkinat

Juhannus oli ja meni - nyt suuntana Billnäs. Tavaroitten pakkaus on käynnissä ja monta laatikkoa onkin jo lähtövalmiina. Mitähän muuta kivaa sinne vielä keksisi?

Tässä kuva viime vuodelta.

Osatomme löytyy ratsastushallista. 
Tänäkin vuonna samalla paikalla.

Emäntä eväitten parissa, niinkuin aina :)

Nämä kesämarkkinat ovat meille vuoden odotetuin tapahtuma. Onhan se suurin kaikista vuoden aikana olleista tapahtumista, joissa olemme mukana.  Töitäkin se teettää enemmän, mutta jotenkin sitä vaan aina vaan innostuu ja jaksaa. Ei todellakaan ole helppoa roudata painavia laatikoita; ensin pakata, sitten purkaa tapahtumapaikalla ja ehkä vielä poislähtiessäkin jää pakattavaa ja taas kotona purkaa. En todellaan kadehdi heitä, jotka tätä tekevät aktiivisemmin kuin  me. Joku ihme kärpänen on tarvinnut purra, kun tätä hommaa tekee :)

www.billnasantiikkipaivat.fi

Kaiken kruunaa ihanat ihmiset. Niin asiakkaat kuin tutuksi tulleet muut myyjät. Se on kuin perhetapaaminen. Hyvä henki paikan yllä.  Tule sinäkin kokemaan!

Verkkokaupassa voi tehdä normaalisti ostoksia. Ensi viikko on hieman erilainen, joten jos en heti vastaa viestiisi, maltathan. Vastaan kyllä jokaiseen viestiin, viimeistään tämän tapahtuman jälkeen.
Verkkokauppatilaukset lähetään tällä vkolla normaalisti, ensi vkon tilaukset lähetetään seuraavalla vkolla.

Päivityksiä ei ilmeisesti ehditä tekemään ensi vkona aikana, joten pyydän pientä ymmärrystä. Vanhaa tavaraa ei ole kuin se yksi kappale (yleensä) ja kun se myydään, se on loppu.

holvi.com/shop/tilapuoti


Suomen kesä on ihana. Vaikkakin oikukas on ollut tämä alkukesä. Jospa se tästä...

Pionien aikaan


Pitsiliinat ja pitsikapat esille ja käyttöön ja nautitaan kesästä!Tilapuodin Emäntä

#antiikkimarkkinat2017 #billnäs #köykäntilapuoti #verkkokauppa #pitsiliina #pitsikappa #kesä #kesäfiilis #vanhatavara #vintage #antiikki 

2 kommenttia:

Irja kirjoitti...

Mielenkiintoista, itsekin olemme vanhojen tavaroiden keskellä kun ostimme talon johon kuuluu myös vanha "kartano" :) Välillä tulee nakattua raakasti roskiin, mutta etupäässä säästämme, ellei toinen - niin toinen ottaa talteen:)

Köykän Tilapuoti kirjoitti...

Vanhojen tavaroiden keskellä on mielenkiintoista olla. Vanhasta talosta puhumattakaan :)