perjantai 21. heinäkuuta 2017

Talonpoikaista vai vintegea?

KÖYKÄN TILAPUOTI VERKKOKAUPPA

Kumpaa tyylisuuntaa sinä käytät kodissasi - talonpoikaista vai vintagea?
Vai käytätkö kumpaakaan?

Alalla jo vuosia työskennelleenä on ollut näköalapaikka seurata sisustuksen tuulia. Miten ne ovat tulleet ja menneet. Hirveällä kohinalla ja kohkaamisella. Viime vuosina talonpoikaisuus on jäänyt melko taka-alalle, paitsi mitä nyt niitä tavaroita on tuunattu ja maalattu valkoisiksi. Tuunaaminen voi antaa sillä hetkellä tavaroille niiden käyttäjän haluaman ulkonäön, mutta samalla menetetään niiden alkuperäinen identiteetti ja historiallinen arvo. Sääli, koska niitä tavaroita ei tule lisää mistään.
Ne on aikanaan ajatuksella tehty tiettyyn käyttötarkoitukseen sopivaksi.Talonpoikaiset tavarat ovat ainutlaatuisia.


Nyt on ollut ilahduttavaa huomata, miten nuoret kodin sisustajat ovat kiinnostuneet myös vanhemmista huonekaluista ja kodin tavaroista. Ne ovat automaattisesti  kestävän kehityksen tuotteita ja nimenomaan ekologisia tuotteita. Vanhoja tavaroita valmistettessa ei ole myöskään käytetty lapsityövoimaa. Mitä nyt perhepiirissä siinä samalla opittiin, kun vanhemmat tekivät ja näyttivät, miten tehdään.  Opit kulkivat isältä pojalle ja äidiltä tyttärille.


Puu sinällään tuo kotiin/tilaan hyvää tunnelmaa ja pehmeyttä, vaimentaa ääniä ja kestää käyttöä.
Vanhaa saavia voi käyttää moneen eri tarkoitukseen - mitä sinä keksisit?

Radiopöytä Vintage
MYYTY

Sisustaminen on kivaa. On monia mahdollisuuksia, monia tyylisuuntia ja aikakausia, joista alkaa kerätä ja toteuttaa oman kodin sisustukseen. Ehkä juuri runsaasta tarjonnasta valikointi juuri itselle sopivaksi, on se vaikein asia.

Nahkasohva Vintage. Pituus 150 cm. 
MYYTY

Siksi me täällä teemme omalta osaltamme työtämme helpottaaksemme sinun valintoja omissa hankinnoissasi. Kun sukellat verkkokauppaamme, löydät sieltä valmiita valkoimia erilaisista tavaroista. Olemme kulkeneet matkoja, ajaneet kilometrejä, seuloneet runsaasta tarjonnasta juuri sinua ajatellen ne tuotteet, jotka löydät mm. verkkokaupastamme. Jotta Sinä säästät aikaasi.

Vanha Ryijy

Hyvää viikonloppua!

Tilapuodin Emäntä

#talonpoikainen #vintage #sisustus #puusohva #uusrenesanssi #sohvapöytä #puusaavi #radiopöytä #nahkasohva #ryijy 


Ei kommentteja: